MPC - The Digital Commerce Event

August 15 Agenda

THURSDAY

8:00 AM-10:00 AM

Educational Session: Digital Assets / Stablecoin

Session Format: TBD

Speaker: Nitin Gaur, Co-Founder of Etheros Labs and Co-Founder of Portal Asset Management

Main Stage - General Sessions

Breakout Room 0 | 120 minutes

Educational Session: Compliance

Session Format: TBD

Speaker: Travis Dulaney, Founder & CEO, BalancedTrust

Breakout Room 1 (Large) | 120 minutes

10:00 AM-10:15 AM

Opening Remarks

Main Stage - General Sessions 

Breakout Room 0 | 15 minutes

10:15 AM-10:50 AM

General Session Sponsored by ICBA: Important to Community Banks

Session Format: Panel

Moderator: Charles Potts, EVP & Chief Innovation Officer, ICBA

Panelists: TBD

Main Stage - General Sessions

Breakout Room 0 | 35 minutes

10:50 AM-11:25 AM

General Session: U.S. Investment Climate

Session Format: Panel

Moderator: Peter Gordon, Founder & Managing Partner, Atlantic Fintech Advisors

Panelists:

  • Joe Proto, Investor & Chairman, Finexio
  • Neil Kapur, Partner, TTV Capital
  • O.B. Rawls, Partner & Executive Director, Wellesley Hills Financial LLC
  • Alicia Roisman Ismach, Head of Fintech, Atlantic Fintech and Fintech Strategy

Main Stage - General Sessions

Breakout Room 0 | 35 minutes

Breakout Session Sponsored by ICBA: Banks and Technology Partners for Community Banks

Session Format: TBD

Moderator: Charles Potts EVP & Chief Innovation Officer, ICBA

Breakout Room 1 (Large) | 35 minutes

11:25 AM-12:00 PM

Breakout Session: Battle of Payments - Cash, Check, Instant Payments, Card

Session Format: Panel

Moderator: TBD

Panelists:

  • David Tente, Executive Director, USA & Americas, ATM Industry Association (ATMIA)
  • Shai Stern, CEO, CheckAlt
  • Jessica Blankenship, Enterprise Services Consultant, Federal Reserve Bank of Atlanta

Main Stage - General Sessions

Breakout Room 0 | 35 minutes

Breakout Session - Blockchain / Crypto / Stablecoin

Session Format: Panel

Moderator: Tedd Huff, Founder & CEO, Voalyre

Panelists:

  • Nitin Gaur, Co-Founder of Etheros Labs and Co-Founder & CTO of Portal Asset Management
  • Eric Brown, CEO, BlockWyre Inc.
  • Sahil Goshwami, Founder, Chambers Street Partners
  • Steve Villegas, SVP of Global Sales, Bitpay

Breakout Room 1 (Large) | 35 minutes

 

12:00 PM-12:35 PM

General Session: TBD

Session Format: TBD

Main Stage - General Sessions

Breakout Room 0 | 35 minutes

12:35 PM-01:25 PM

LUNCH

Main Stage - General Sessions

Breakout Room 0 | 50 minutes

01:25 PM-02:00 PM

Breakout Session: What is the Future of B2B Payments?

Session Format: Panel

Moderator: TBD

Panelists: TBD

Main Stage - General Sessions

Breakout Room 0 | 35 minutes

Breakout Session: Invest in Your Career & Life - The ROI of Executive Coaching

Session Format: Panel

Moderator: Polly Van Duser, VP of Talent Acquisition at One Inc and President of PayTech Women

Panelists:

  • Sarah Owen, Chief Product Officer, One Inc.
  • Tina Reese, Executive Director & North America Head of Sales for Technology, Media & Telecoms, J.P. Morgan
  • Jodi Durst, CEO, ePaymints

Breakout Room 1 (Large) | 35 minutes

02:00 PM-02:35 PM

Breakout Session: TBD

Session Format: Panel

Moderator: Peter Tapling, Managing Director, PTap Advisory

Panelists:

  • Peter Davey, Strategic Advisor & Board of Directors of ePay Resources and Venture Partner, Payments & Identity, Alloy Labs
  • Reed Luhtanean, Executive Director, U.S. Faster Payments Council

Main Stage - General Sessions

Breakout Room 0 | 35 minutes

Breakout Session: What does "Adapt to Regulatory Modernization" Mean?

Session Format: Panel

Moderator: Travis Dulaney, Co-Founder & CEO, Balanced Trust

Panelists: TBD

Breakout Room 1 (Large) | 35 minutes

02:35 PM-03:10 PM

Networking Break

Main Stage - General Sessions

Breakout Room 0 | 35 minutes

03:10 PM-03:45 PM

General Session: Fraud

Session Format: Panel

Moderator: TBD

Panelists:

  • Casey Zenner, VP of Global Sales, Kount
  • PJ, Founder, fraud.com
  • Melissa Sutherland, VP of Industry Engagement, EverC

Main Stage - General Sessions

Breakout Room 0 | 35 minutes

03:45 PM-04:05 PM

Keynote: TBD

Speaker: TBD

Main Stage - General Sessions

Breakout Room 0 | 20 minutes

04:05 PM-04:15 PM

Closing Statement

Speaker: TBD

Main Stage - General Sessions

Breakout Room 0 | 10 minutes

4:30 PM-6:00 PM

Party Time?

Main Stage - General Sessions

Breakout Room 0

Profile Image

MPC - The Digital Commerce Event | MPC

Let's talk!