MPC - The Digital Commerce Event

August 14 Agenda

WEDNESDAY

8:00 AM-10:00 AM

Educational Session Sponsored by U.S. Bank and Georgia Fintech Academy

Session Title: TBD

Session Format: Fireside Chat

Speakers:

  • Laura Gibson-Lamothe, Executive Director, Georgia Fintech Academy
  • Shari Krasinski, Senior Vice President & Regional Sales Manager, U.S. Bank

Main Stage - General Sessions

Breakout Room 0 | 120 minutes

Telcom Partner Business Opportunity Training

Session Format: Individual Tutorial

Speaker: TBD

Breakout Room 1 (Large) | 120 minutes

 

10:00 AM-10:15 AM

Welcome 

Speaker: OB Rawls, Partner and Executive Director, Wellesley Hills Financial LLC

Main Stage - General Sessions

Breakout Room 0 | 15 minutes

10:15 AM-10:35 AM

Keynote: The Impact of ISO 20022 on the Financial Services Ecosystem

Session Format: Individual Tutorial

Speaker: Chris Ward, EVP & Head of Enterprise Payments, Truist

Main Stage - General Sessions

Breakout Room 0 | 20 minutes

10:35 AM-11:10 AM

General Session Sponsored by Goldenore: Mining for DATA Gold

Panelists: TBD

Main Stage - General Sessions

Breakout Room 0 | 35 minutes

Breakout Session - How AI is changing what we know and how we use data?

Session Format: Panel

Panelists:

  • Dinesh Kalla, Escalation Engineer, Microsoft
  • Russell Moore, Director of Corporate Strategy & Development, Global Payments
  • Sebastian Builes, Co-Founder & CEO, Acrum

Breakout Room 1 (Large) | 35 minutes

 

11:10 AM-11:45 AM

Breakout Session: Digital Lending Options

Session Format: Panel

Moderator:

Panelists: 

  • Jordan Olivas, Founder, CreditCurve & CEO, Quisstpay
  • Jer Wood, President of Credit Sponsorship, LoanPro
  • Anthony, Cross River
  • Mike, Octane

Main Stage - General Sessions

Breakout Room 0 | 35 minutes

Breakout Session: Is Pay by Bank a Sustainable Strategy - Instant Payments (FedNow and TCH) Adoption

Session Format: Panel

Moderator:

Panelists:

  • Dan Baum, SVP & Head of Payments Product for FedNow, Federal Reserve Bank of Atlanta
  • Kevin Olsen, "Payments Professor", Pidgin
  • Marcia Klingensmith, CEO, FinTech Consulting
  • Mark Majeske, SVP of Faster Payments, Alacriti

Breakout Room 1 (Large) | 35 minutes

11:45 AM-12:05 PM

Keynote: Fighting the Evolution of Fraud with Data and Technology

Session Format: Individual Tutorial

Speaker: Casey Zenner, VP Global Sales, Kount

Main Stage - General Sessions

Breakout Room 0 | 20 minutes

12:05 PM-12:55 PM

LUNCH

Main Stage - General Sessions

Breakout Room 0 | 50 minutes

12:55 PM-01:30 PM

Breakout Session: Identity and Cybersecurity

Session Format: Panel

Moderator: Megan Shamas, Senior Director of Marketing, FIDO Alliance

Panelists:

  • Adam "Sully" Perella, Schellman Compliance, LLC

Main Stage - General Sessions

Breakout Room 0 | 35 minutes

Breakout Session - Not your Normal BNPL

Session Format: Panel

Moderator: TBD

Panelists:

  • Ammar Ahmed, Product Leader, Affirm
  • Rob Seidman, Chief Product Officer of POS Lending/BNPL, U.S. Bank | Elavon
  • Jordan Olivas, Founder of CreditCurve and CEO, Quisstpay

Breakout Room 1 (Large) | 35 minutes

01:30 PM-02:05 PM

General Session: Fireside Chat sponsored by Pollinate

Session Format: Fireside Chat

Moderator: Donald Chapman, Managing Director and Head of North America, Pollinate

Guests:

  • Jamie Walker, CEO, Elavon
  • Jim Allen, SVP of Corporate Credit Risk, WellsFargo

Main Stage - General Sessions

Breakout Room 0 | 35 minutes

Breakout Session Sponsored by PAX: Secure Transactions - POS, Cloud-based, and Hardware-based

Session Format: Panel

Moderator: TBD

Panelists: TBD

Breakout Room 1 (Large) | 35 minutes

02:05 PM-02:40 PM

Networking Break

Main Stage - General Sessions

Breakout Room 0 | 35 minutes

02:40 PM-03:15 PM

Breakout Session Sponsored by PayRix

Session Format: Fireside Chat

Moderator: TBD

Guests: TBD

Main Stage - General Sessions

Breakout Room 0 | 35 minutes

Breakout Session: Building Better BaaS

Session Format: Panel

Moderator: Stephen Bishop, Chief Operating Officer, OMB Bank

Panelists:

  • Joyce Mehlman, Founder, iLex Consulting Group

Breakout Room 1 (Large) | 35 minutes

03:15 PM-03:50 PM

Breakout Session: Embedded Payments / PayFac

Session Format: Panel

Moderator: TBD

Panelists:

  • Allen Caviles, CEO, PayMaple

Main Stage - General Sessions

Breakout Room 0 | 35 minutes

Breakout Session: Digital Transformation

Session Format: TBD

Moderator: Wayne Brown, Founder, The Walker Group

Panelists: TBD

Breakout Room 1 (Large) | 35 minutes

03:50 PM-04:10 PM

Keynote: Harnessing the Hidden Potential 

Speaker: Lori Breitzke, Head of Channel Development & Partner Strategy, B4B Payments

Main Stage - General Sessions

Breakout Room 0 | 20 minutes

4:15 PM-4:30 PM

Closing Statement

Main Stage - General Sessions 

Breakout Room 0 | 15 minutes

4:30 PM-6:00 PM

Party Time!!

Main Stage - General Sessions

Breakout Room 0 | 90 minutes

Profile Image

MPC - The Digital Commerce Event | MPC

Let's talk!